Ria Font Freide, R. Font Freide - Ik ben een boom. En jij?

Schrijver:
Titel: Ik ben een boom. En jij?
ISBN: 9789051796766
Uitgever: Wedding Nederland B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 14,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zaterdag 26 september 2009 werdl Ik ben een boom. En jij? op feestelijke wijze en onder veel belangstelling gepresenteerd in Villa Klein Heumen aan de Scheidingsweg 111 in Nijmegen.

Zoë kan niet zo snel lopen als andere kinderen omdat haar ene been een stukje korter is dan haar andere been. Op een dag, als ze langzaam door de Lindelaan slentert, maakt ze zomaar ineens kennis met een boom! De boom leert haar 'gedachten-dromen': in gedachten reizen door de tijd naar verschillende plaatsen.
Bij haar bezoekjes legt Zoë de boom allerlei vragen uit haar eigen leventje voor: over sommen op school, over haar ongelijke benen, over haar tweelingzusje Vera, over de oom van haar vriendje Thomas die plotseling ziek werd en doodging, over hun bezoek aan de dierentuin... Zoë ontdekt dat verschillen tussen mensen gewoon mogen bestaan en niet altijd hoeven te leiden tot een wedstrijd of jaloezie.
Voor het slapengaan leest moeder Zoë en Vera voor uit het 'Heksenboek': de heksen hebben zeven levens en ze mogen in elk leven opnieuw kiezen wat voor heks ze zullen zijn. Aan de wratten op hun gezicht kun je zien hoeveel levens ze al geleefd hebben! Zoë en Vera zijn dol op de dwaze maar ook leerzame heksenavonturen...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ria Font Freide, R. Font Freide - Ik ben een boom. En jij?