McKenna, Jed - Spirituele oorlogvoering

Schrijver:
Titel: Spirituele oorlogvoering
ISBN: 9789077228807
Taal: Nederlands
Uitgever: Samsara
Bijzonderheden: 2009 / paperback / 526 pag. / 665 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Spirituele oorlogvoering is het derde en laatste deel van Jed McKenna's spirituele trilogie waarvan eerder Spirituele verlichting? Vergeet het maar! en Spiritueel incorrecte verlichting, zijn verschenen. De naam van de schrijver is een pseudoniem; niemand kent de ware identiteit achter de briljante verteller van deze scherpzinnige, provocerende en humorvolle boeken. Wie McKenna is doet er eigenlijk ook niet toe, want hij is immers naar eigen zeggen verlicht, een 'niemand' die zich voordoet als 'iemand', die in dit boek het achterste van zijn tong laat zien.
Voor wie de boeken van McKenna echt begrijpt kunnen ze werken ze als een klap in het gezicht. McKenna heeft het vermogen je ogen te openen, waardoor je gaat zien wat het werkelijk betekent wat hij beschrijft: menselijke kinderen, de diepe slaap waarin de wereld zich bevindt, je eigen stupiditeit, en wat er werkelijk nodig is om wakker te worden: een spirituele oorlogvoering met een vijand die ongelofelijk sterk is: het ego.
Toon minder
Recensie(s)
De 'ik'-figuur heeft een landgoed in Mexico waar hij bezig is met zijn derde boek over spiritualiteit. Hier nodigt hij gasten uit die hij een spiegel voorhoudt in hun zoektocht naar volwassenheid. Een van die gasten is de pas gescheiden Lisa. Hij voert diepzinnige gesprekken met haar over de werking van het universum, de rol van emoties en gedachten en materialisatie die gericht is op het bereiken van een geintegreerde persoonlijkheid. Nadat haar huwelijk is stukgelopen is zij op zoek naar een nieuwe invulling van haar bestaan. Naar de mening van de 'ik'-figuur gaat "menselijke volwassenheid ... verder dan spirituele verlichting want de stap die gezet moet worden is de reiniging van het prisma van het zelf, door het te verwijderen". (p. 251) De mens is de lens waardoorheen het universum zich projecteert. Hoe schoner de lens, hoe schitterender, helderder en magischer het universum. Onder het pseudoniem Jed McKenna haalt de auteur spirituele heilige huisjes onderuit en stelt deze ter discussie. Het resultaat is een verfrissend boek met kritiek van binnenuit van iemand die weet waarover hij het heeft. Met beknopte literatuuropgave. Na 'Spirituele verlichting? Vergeet het maar' en 'Spiritueel incorrecte verlichting'* is dit de afsluiting van de trilogie. Paperback met normale druk.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2024:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,85
Pakketpost via postnl: € 7,70 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 8,15 via DPD

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McKenna, Jed - Spirituele oorlogvoering McKenna, Jed - Spirituele oorlogvoering McKenna, Jed - Spirituele oorlogvoering

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekensalon Koos Tak
    Kamer van Koophandel nummer: 67601944
    NL001530193B08
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.