Merzel, D. Genpo - 24/7 Dharma

Schrijver:
Titel: 24/7 Dharma
ISBN: 9789056700775
Taal: Nederlands
Uitgever: Asoka
Bijzonderheden: Conditie: als nieuw, ongelezen staat, 2003, 144pp, hardcover
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Waarom lijden we? Hoe kunnen we onszelf bevrijden van angst en stress? Wat is onze ware natuur? Wat vraagt het om in harmonie met onszelf en met anderen te leven? In dit boek stelt Genpo Roshi deze indringende vragen uitdrukkelijk en onomwonden aan de orde. 24/7 Dharma plaatst de essentie van zen midden in het leven, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, welke religie we ook belijden.

Shakyamuni Boeddha besteedde zijn hele leven aan het cruciale probleem van het menselijk lijden. Wat hem voor alles interesseerde was hoe we onszelf kunnen bevrijden van de boeien van angst en pijn en hoe we in vrijheid van het leven kunnen genieten.

De structuur van dit boek is gebaseerd op de drie dharmazegels: vergankelijkheid, niet-zelf en nirvana. Deze drie waarheden, die de kern vormen van Boeddha's leer, zijn principes van directe ervaring, niet van blind geloof. Ze kunnen worden verwerkelijkt en gemanifesteerd door een ieder die de tijd neemt om zijn leven te onderzoeken, en bereid is zitmeditatie te beoefenen. In de 2500 jaar dat Boeddha's leer wordt verkondigd, is deze dharma in vele landen beoefend en is zij tot ons gekomen via een grote variëteit van culturen.

In 24/7 Dharma verheldert een nog levende Amerikaanse zenleraar deze oude wijsheid met een dynamische en eigentijdse stem. Dit boek bestaat uit korte, zorgvuldig geselecteerde citaten uit Genpo Roshi's toespraken van de afgelopen twintig jaar. Iedere willekeurige bladzijde kan de lezer raken en inspireren, maar het boek kan ook van het begin tot het einde worden gelezen als een doorlopende uiteenzetting over het wonder van onze ware natuur.
Verder lezen

Boek Plaza uit Assen

zakelijk

Logo Boek Plaza

Hallo,
Boek Plaza Maria is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82201609.
Boeken besteld en betaald voor 16h00 worden dezelfde dag nog verstuurd.
Heeft u een vraag, mail ons dan. Wij reageren binnen 1 dag.
Met vriendelijke groet,
Boek Plaza Maria

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Merzel, D. Genpo - 24/7 Dharma Merzel, D. Genpo - 24/7 Dharma

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek Plaza

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boek Plaza
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boek Plaza Maria
    Kamer van Koophandel nummer: 82201609
    NL003653476B43
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek Plaza een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek Plaza vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boek Plaza kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.