Brigitte Von Boch - Kerst in stijl

Schrijver:
Titel: Kerst in stijl
ISBN: 9789062558926
Uitgever: Uitgeverij Terra - Lannoo
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 6,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De advents- en kerstdagen behoren tot de mooiste weken van het jaar. Brigitte von Boch nodigt haar lezeressen en lezers uit samen met haar van deze tijd te genieten.
Voor de kerstvoorbereidingen in de adventstijd is een uitgekiende planning erg belangrijk. Daarom vindt u in het hoofdstuk 'Voorbereidingen voor Kerstmis' een uitgebreid overzicht. Het zal u helpen de benodigde voorbereidingen in te delen en niets te vergeten, en maakt het u mogelijk genoeg tijd over te houden voor uren van bezinning.
Hoe is het kerstfeest ontstaan, waar komt de traditie van de kerstboom of de adventskrans vandaan? In dit boek worden u allerlei gebruiken rond Kerstmis en hun voor een deel op heidense gewoonten gebaseerde ontstaansgeschiedenis gepresenteerd.
Brigitte von Boch geeft talloze nuttige tips om zelf kerstversieringen te maken, kransen of guirlandes te binden, en de kerstboom binnenshuis op te zetten. Ook de vele van illustraties voorziene stap-voor-stap aanwijzingen maken u de voorbereidingen op het feest gemakkelijker. U vindt in dit boek ideeën voor zelfgemaakte geschenken en kerstkaarten, creatieve cadeauverpakkingen, geurige kaarsen en potpourri's, kerstmenu's, tafeldecoraties en nog veel meer.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brigitte Von Boch - Kerst in stijl