Liane Moriarty - Het geheim van mijn man - Liane Moriarty

Schrijver:
Titel: Het geheim van mijn man - Liane Moriarty
ISBN: 9789044983951
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het geheim van mijn man' is een spannende en meeslepende roman geschreven door Liane Moriarty. Het verhaal draait om Cecilia Fitzpatrick, een succesvolle vrouw, toegewijde moeder en gelukkige echtgenote. Op het eerste gezicht lijkt haar leven perfect, maar alles verandert wanneer ze per toeval een brief ontdekt die haar man, John-Paul, aan haar heeft geschreven. Op de envelop staat de boodschap: 'Alleen te openen na mijn dood.'

Cecilia wordt overweldigd door nieuwsgierigheid en de drang om het geheim van haar man te ontdekken. Ze staat voor een moeilijke keuze: moet ze de brief openen en de waarheid achterhalen, of moet ze haar man vertrouwen en de brief ongeopend laten? Haar beslissing zal niet alleen haar eigen leven beïnvloeden, maar ook dat van de mensen om haar heen.

Terwijl Cecilia worstelt met haar dilemma, worden de levens van twee andere vrouwen ook op de proef gesteld. Tess, de beste vriendin van Cecilia, staat op het punt om haar eigen huwelijk te beëindigen nadat ze ontdekt dat haar man een affaire heeft. En Rachel, een oudere vrouw die nog steeds rouwt om de dood van haar dochter, wordt geconfronteerd met een schokkende waarheid die haar wereld op zijn kop zet.

Terwijl de verhalen van deze drie vrouwen zich ontvouwen, worden geheimen onthuld, leugens blootgelegd en relaties op de proef gesteld. Moriarty weeft op meesterlijke wijze een web van intriges en emoties, waarbij ze de lezer constant op het puntje van zijn stoel houdt. Het boek behandelt thema's als liefde, verraad, vergeving en de kracht van geheimen.

De personages in 'Het geheim van mijn man' zijn levensecht en goed uitgewerkt. Moriarty slaagt erin om hun innerlijke gedachten en emoties op een indringende manier over te brengen, waardoor de lezer zich gemakkelijk kan identificeren met hun worstelingen en dilemma's. De schrijfstijl van Moriarty is vlot en meeslepend, waardoor het boek moeilijk weg te leggen is.

'Het geheim van mijn man' is een boeiende en intrigerende roman die de lezer meeneemt op een emotionele reis vol verrassende wendingen. Het boek laat zien dat zelfs de meest perfecte levens geheimen kunnen bevatten en dat de waarheid soms verwoestend kan zijn. Het is een verhaal over liefde, vertrouwen en de kracht van vergeving, dat de lezer nog lang zal bijblijven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Liane Moriarty - Het geheim van mijn man - Liane Moriarty