Saint John, Patricia - De vlucht van Hamid

Schrijver:
Titel: De vlucht van Hamid
ISBN: 9789059075283
Taal: Nederlands
Uitgever: Uit het Woord der Waarheid
Bijzonderheden: boek verscheen voor het eerst in 1953; NIEUW! (alleen gebruikt voor recenseren)
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Als zijn stiefvader zijn blinde zusje Kinza van ruim twee jaar wil gaan verkopen, besluit de elfjarige Hamid haar te redden. Samen met zijn moeder bedenkt hij een plan om Kinza naar een Engelse verpleegster en zendelinge in een grote stad te brengen. Het wordt een lange en zware tocht maar uiteindelijk bereiken ze het huis waar de verpleegster Rosemarie woont. Kinza wordt door haar in huis genomen maar Hamid kiest ervoor om zich bij een groep bedelkinderen aan te sluiten. Iedere avond verzorgt Rosemarie voor de groep kinderen een maaltijd en vertelt ze hen over Jezus. Als familie van Rosemarie haar komt bezoeken, maakt Kinza kennis met de 10-jarige Jenny, een meisje dat gewend is om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Toch raakt Jenny gehecht aan Kinza, maar dan wordt die ontvoerd door haar stiefvader. Lukt het om Kinza weer te vinden?
Deze hardcover uitgave is uitgevoerd in een blauwe kleur met daarop een wat onaantrekkelijke kleurentekening van een scene uit het verhaal. In het boek staan geen illustraties. Het verhaal is ingedeeld in 22 hoofdstukken. De tekst is afgedrukt in een duidelijk lettertype op vrij glanzend papier. De pagina’s zijn wel wat vol. Het verhaal is toegankelijk geschreven in een rijke taal met veel beschrijving en weinig dialoog.
Het geloof is een rode draad in dit zendingsverhaal. Rosemarie vertelt de kinderen over Jezus en waarom Hij naar de aarde kwam. Aan het eind van het verhaal heeft Hamid Jezus aangenomen in zijn hart en wil hij van Hem getuigen. Door de volle bladspiegel en het taalgebruik is dit boek het meest geschikt voor kinderen vanaf ca. 10 tot 13 jaar. Een avontuurlijk verhaal, dat zich voornamelijk in Marokko afspeelt, waarbij het geloof een belangrijke rol speelt.
Verder lezen

De Boekenrecensent

particulier

De Boekenrecensent uit Hardenberg

Logo De Boekenrecensent

Hartelijk welkom in ons Boekwinkeltje! Wij bieden boeken te koop aan, waarvan het overgrote deel helemaal nieuw is. Wij recenseren namelijk al ruim 30 jaar, voor diverse organisaties in de boekenbranche.Nadat we de recensie geschreven hebben mogen we het boek houden. Jaarlijks schrijven we meer dan 50 recensies. Je snapt dat onze boekenkasten dan gauw overvol raken. Wij bieden de boeken aan voor een schappelijke prijs, meestal ca. 50% van de nieuwprijs. Thuis hebben we nog meer titels staan, dus wil je bijvoorbeeld als school je schoolbieb uitbreiden, neem dan gerust contact op. Afhalen van boeken is in overleg mogelijk. Dat spaart portokosten, als je in de buurt woont! Hartelijke groeten van de boekenrecensenten Dirry en Erik.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Saint John, Patricia - De vlucht van Hamid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenrecensent

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenrecensent
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenrecensent een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenrecensent vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenrecensent kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.