Paul Goeken - Spaanse furie

Schrijver:
Titel: Spaanse furie
ISBN: 9789022992449
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
PAUL GOEKEN
SPAANSE FURIE
Een onbekende Baskische beweging stuurt een opmerkelijke open brief aan de krant El Pa Vier provincies in Spaans Baskenland dienen binnen vier dagen door het parlement teruggegeven te worden aan het Baskische volk. Ze moeten onder volledig autonoom bestuur komen, anders zal Spanje getroffen worden door de bloedigste oorlog uit haar geschiedenis. Onderhandelen is niet mogelijk.
Na precies vier dagen wordt op klaarlichte dag een Duits jongetje op het strand van Benidorm doodgeschoten door een sluipschutter. In Baskenland vallen de politieke partijen die jarenlang vochten voor onafhankelijkheid nu over elkaar heen om zich te distanti n van deze laffe aanslag. Zij treden in contact met Nueve, de elite-eenheid van de Spaanse geheime dienst, om de dader te vinden.Aan Nueves intermediair Carmen Marrero de taak om de zaak tot een goed einde te brengen.
Paul Goeken (1962) emigreerde in 1999 met zijn vrouw en drie kinderen naar Gran Canaria, nadat hij zijn zwem- en duikschool had verkocht. Op het Spaanse eiland schreef hij zijn debuut Hammerhead, en de volgende drie delen in de serie rond Alfonso Silva en Carmen Marrero: Dodelijke stijging, Camouflage en de Orde.
'Paul Goeken bezit het zeldzame talent om een goed verhaal in een moordend tempo te vertellen en de lezers vanaf de eerste pagina's volledig in zijn ban te houden.' - Crimezone.nl
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.