Vuure, Rob van - 1000x Oranje

Schrijver:
Titel: 1000x Oranje
ISBN: 9789493201194
Taal: Nederlands
Uitgever: edicola sport
Bijzonderheden: 2021, 160pp, paperback
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een geweldige verzameling van belangrijke en onbelangrijke stukjes interlandvoetbal. Feiten, lijstjes, ontroerende anekdotes, toevalligheden, onverwachte opstellingen, drama's, halleluja, bijnamen, records, ruzies en frustraties. Na het succes van het in 2020 verschenen "1000x Tour de France", moest "1000x Oranje" wel volgen. Duizend keer Oranje, duizend gespreksstof. van Bakhuys tot Cruijff, van Abe en Van Hanegem tot Rensenbrink en Van der Kuijlen.

Waarom geen 2000x Oranje? had ook gekund ! want de geschiedenis van het Nederlands Elftal is een aaneenschakeling van emoties en anekdotes en onverwachte "weetjes".

WIE, WAT, WAAROM, WELKE ?

In welk jaar speelde Oranje voor het eerst in een oranje shirt ? Welke international overleed op 28-jarige leeftijd? Waarom speelde de veruit beste voetballer van Rotterdam nooit voor Sparta of Feyenoord? Vier internationals scoorden vijf keer in één interland, wie en wanneer? Prostituée-bezoek tijdens een groot toernooi, welke bekende trainer zei dat logisch te vinden? Hoeveel spelers maakten hun debuut onder bondscoach Marco van Basten, meer of minder dan 21? Welke Nederlandse keeper speelde één wedstrijd voor FC Barcelona? Wie was de oudste Oranje-debutant ooit (bijna 40 jaar)? Welk talent debuteerde in Ajax en speelde daarna 509 wedstrijden voor Feyenoord ?
Verder lezen

WP boeken uit Clinge

particulier

Logo WP boeken

Uiterlijk 2 dagen na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin terugkoppeling van de verzendkosten en het IBAN (rekening-)nummer. Betalingen enkel via bankoverschrijving. Zodra uw betaling door ons is ontvangen zal uw bestelling zorgvuldig worden verpakt en verstuurd. De bestelde boeken worden één week voor u gereserveerd. Als WP boeken een week na bestelling nog geen betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling als geannuleerd beschouwd.
Indien u 2 dagen na het plaatsen van uw bestelling nog geen bevestigingsmail met betalingsgegevens van ons hebt ontvangen, gelieve dan uw spam-box te checken om te beoordelen of uw bericht per abuis hierin terecht is gekomen.
Onze boeken verkeren in goede en complete staat, tenzij anders beschreven. Wij trachten hierbij een zo oprecht mogelijke beschrijving/beoordeling van de staat en/of conditie van de boeken te geven.
Verzendkosten zijn conform de geldende tarieven 2023 van PostNL. Tenslotte zijn wij ons ervan bewust dat het ongezien bestellen van een boek voor de koper enig risico met zich meebrengt en dat een dergelijke overeenkomst altijd berust op wederzijds vertrouwen. Voor dit vertrouwen willen wij u bij voorbaat hartelijk danken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vuure, Rob van - 1000x Oranje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij WP boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met WP boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en WP boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van WP boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • WP boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.