Noëlle Pameijer, Tanja van Beukering - Handelingsgericht werke

Schrijver:
Titel: Handelingsgericht werken: een handreiking voor de interne begeleider
ISBN: 9789033462467
Taal: Nederlands
Uitgever: Acco
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 3de druk / 2007 / 205 pagina's / Nederlands / 9789033462467
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Handelingsgerichte diagnostiek geniet veel belangstelling bij psychologen en orthopedagogen werkzaam in het onderwijs. Ook interne begeleiders zijn enthousiast over de uitgangspunten en deze manier van werken. Daarom hebben de auteurs van het boek Handelingsgerichte diagnostiek (Acco, 2004) deze handreiking speciaal voor interne begeleiders geschreven.
Handelingsgericht werken (HGW) voor de interne begeleider (IB) is van toepassing als een leraar of ouder de IB benadert met een gerichte vraagstelling: er is een probleem, hoe komt dat en hoe kunnen we dit het beste aanpakken?
Dit boek beschrijft op heldere wijze en stapsgewijs hoe een IB handelingsgericht kan werken. Richtlijnen voor constructief communiceren met de leraar, ouders en het kind komen aan bod, evenals het observeren van de aanpak van een leraar en het gezamenlijk maken van een handelingsplan. De rol van de IB bij het inschakelen van externe deskundigen wordt tevens belicht. De implementatie van HGW komt aan bod. Het boek bevat formulieren en checklists ter ondersteuning. Al deze thema's worden geïllustreerd met vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de interne begeleiding.
Dit boek is voorts ook geschikt voor remedial teachers, zorgcoördinatoren, ambulante begeleiders, en directies en leraren van basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Noëlle Pameijer, Tanja van Beukering - Handelingsgericht werken: een handreiking voor de interne begeleider