A.J. Dolmans - Werkprocessen in de huisartsenpraktijk

Schrijver:
Titel: Werkprocessen in de huisartsenpraktijk
ISBN: 9789031346738
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat - Inclusief CD / Paperback / 1ste druk / 2006 / 167 pagina's / Nederlands / 9789031346738
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De doktersassistente is de spin in het web van de huisartsenpraktijk. Ze organiseert en co rdineert de dagelijkse gang van zaken, is het aanspreekpunt van de huisarts en de vraagbaak voor pati en. Een goede doktersassistente moet inzicht hebben in de prak-tijkorganisatie en de taken en verantwoordelijkheden van de verschillende medewerkers.
In het leerboek Werkprocessen in de huisartsenpraktijk staat de vierde kerntaak van het kwalificatiedossier 'doktersassistenten centraal: het organiseren van werkprocessen en vastleggen van gegevens. Welke taken worden er op een dag uitgevoerd en door wie? Welke kennis en apparatuur zijn er nodig? Hoe houd je elektronische medische dossiers bij? Hoe gaat een verwijzing naar een specialist in zijn werk? Wat moet je doen bij techni-sche storingen? Het boek biedt een compleet theoretisch overzicht van alle handelingen die zich in de praktijk kunnen voordoen.
Door de praktijkopdrachten en opgaven is Werkprocessen in de huisartsenpraktijk bij uitstek geschikt als leerboek voor de opleiding tot doktersassistente. Daarnaast is het bijzonder nuttig als naslagwerk voor iedereen die als doktersassistente werkzaam is.
Bij dit boek hoort een cd-rom met praktijkopdrachten en opgaven en antwoorden.
Ineke Dolmans heeft jarenlange ervaring als huisarts. Ze heeft een eigen huisartsen-
praktijk in Eindhoven gehad en was werkzaam als docent praktijkvoering aan het ROC
Kempenpoort. Sinds twee jaar werkt zij bij het huisartseninstituut in Leiden. Als huisarts/ trainer verzorgt ze nascholingen voor doktersassistenten en huisartsen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.J. Dolmans - Werkprocessen in de huisartsenpraktijk