Alfred van Duren, Martin van Manen - Integraal veranderingsmana

Schrijver:
Titel: Integraal veranderingsmanagement
ISBN: 9789023237099
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gorcum
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 3de druk / 2001 / 135 pagina's / Nederlands / 9789023237099
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Integraal veranderingsmanagement is een systematische benadering voor het (bege)leiden van strategische heroriëntatie, herstructurering of cultuurbeïnvloeding. Deze veranderingen zijn dermate complex dat alleen een integrale benadering tot effect zal leiden. Dat betekent dat omgevings-, structuur- en samenwerkingsaspecten tijdens veranderingsprocessen steeds opnieuw in onderlinge samenhang gebracht moeten worden. Alleen hierdoor gaat een nieuwe richting leven, draagt een nieuwe cultuur bij tot de strategische positie van de organisatie en stimuleert een nieuwe organisatiestructuur de samenwerking.

Het boek geeft de manager en adviseur een leidraad voor:
- het analyseren van de noodzaak tot veranderen;
- het omgaan met weerstanden tegen verandering;
- het bepalen van de nieuwe richting en de verandertactiek;
- het consolideren van behaalde resultaten.

In deze derde herziene druk is de methodiek zoals gepresenteerd in de vorige drukken niet gewijzigd doch aangevuld met de nieuwste inzichten. Door toevoeging van een extra hoofdstuk over informatie- en communicatie-technologie (ICT) als motor voor verandering worden recente ontwikkelingen in de nieuwe economie in de context van organisatie-verandering gezet.

Het boek laat de praktijk spreken: mini-cases, klassieke fouten en persoonlijke ervaringen van veranderaars hebben een plaats naast de theorie.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alfred van Duren, Martin van Manen - Integraal veranderingsmanagement