Anneke Bezem, Marion van de Coolwijk - Beeld en brein 12+

Schrijver:
Titel: Beeld en brein 12+
ISBN: 9789080875425
Taal: Nederlands
Uitgever: Instituut Kind in Beeld
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 3de druk / 2010 / 96 pagina's / Nederlands / 9789080875425
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het snelle, creatieve en ongeordende van het beelddenken staat lijnrecht tegenover het strakke, talige onderwijssysteem in ons land. Kinderen, die van nature nog veel in beelden denken, wordt geleerd op volgorde te werken en alle informatie tweedimensionaal op te slaan en te verwerken. Alle voordelen van het beelddenken verdwijnen op de achtergrond. De taaldenker komt tot mooie resultaten (cijfers), de beelddenker verzandt.
In het bedrijfsleven wordt echter het creatieve, snelle en vooral inventieve van beelddenken weer op prijs gesteld. De rollen zijn omgedraaid: de beelddenker komt tot resultaten, de taaldenker raakt het overzicht kwijt. Veel bedrijfstrainingen richten zich de laatste jaren dan ook op het 'terugroepen' van het beelddenken in de mens.
Zou het niet ideaal zijn als ieder mens beide manieren van denken kon gebruiken en toepassen al gelang de situatie? Waarom leren wij onze kinderen wel het seriële en gestructureerde taaldenken aan, maar vergeten wij ze het creatieve, snelle beelddenken uit hun jeugd verder te laten ontwikkelen?
De basis van BEELD EN BREIN is snel, effectief, creatief en beeldend leren, waardoor er in kortere tijd een beter resultaat geboekt wordt. Door gebruik te maken van taal en beeld, is leren ook absoluut niet saai.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anneke Bezem, Marion van de Coolwijk - Beeld en brein 12+