Deepak Chopra - Leven in liefde

Schrijver:
Titel: Leven in liefde
ISBN: 9789041720221
Taal: Nederlands
Uitgever: Rainbow Dimensie
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 3de druk / 2007 / 382 pagina's / Nederlands / 9789041720221
Prijs: € 14,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Voor een kind is liefde iets vanzelfsprekend, maar op de weg naar volwassenheid hebben we maar al te vaak leren twijfelen aan ons vermogen om liefde te geven en te krijgen. Toch heeft elk mens, jong of oud, een groot talent voor liefde - zowel in lichamelijke als emotionele en spirituele zin.

In Leven in liefde legt arts Deepak Chopra uit hoe wij deze natuurlijke aanleg opnieuw kunnen ontdekken en ontwikkelen, en ons leven en onze relaties hiermee kunnen verdiepen en verrijken.

Chopra onderscheidt zeven stadia in de liefde - aantrekking, verliefdheid, verkering, intimiteit, overgave, hartstocht en extase - en laat zien hoe we met behulp van spirituele inzichten deze stadia succesvol kunnen doorlopen. Met pakkende voorbeelden uit zijn eigen leven en dat van zijn patiënten maakt hij inzichtelijk welke blokkades wij onbewust plaatsen tussen onszelf en ons aangeboren geluk.

En Chopra zou Chopra niet zijn als hij niet ook eenvoudige oefeningen en praktische handreikingen gaf om deze blokkades te overwinnen en onze innerlijke kracht te vernieuwen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deepak Chopra - Leven in liefde