Maier, Paul (prof.dr.) - EN HET GESCHIEDDE ... De historische g

Schrijver:
Titel: EN HET GESCHIEDDE ... De historische gegevens rond de geboorte van Jezus. Oorspr. titel: "The First Christmas". (Vert.: Dorienke de Vries)
ISBN: 9789023913788
Taal: Duits
Uitgever: Boekencentrum Zoetermeer z.j. (= 2003)
Bijzonderheden: Hardback, hardcover. Ingebonden, in geplastificeerde kleurrijke band. Tekst met foto's en afbeeldingen (zw/w). Formaat: 21,5x21,5cm. Pg's. 108. Conditie: puntgaaf, want: nieuw
Prijs: € 16,15 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Iets uit de inhoud van deze prachtige en verrassende studie.
'Sinds de instelling van het kerstfeest onder Constantijn de Grote, is dit het bekendste en meest gevierde christelijke feest. Tegelijk is er geen feest waarover meer mythen en onwaarheden zijn ontstaan dan over het kerstfeest. De geboorteplaats van Jezus is in verhaal vaak een grote stal vol vee. De herders zijn brave borsten met een lam over de schouders en de wijzen zijn gelovige koningen uit verre landen op zoek naar hun redder. De bekende Amerikaanse historicus Paul Maier rekent in dit boek af met de fabels rond het kerstverhaal en komt met een boeiende historische weergave van de tijd waarin Jezus werd geboren. Met een overvloed aan interessante historische feiten probeert hij antwoorden te geven op vragen als: Waarom gaf Augustus opdracht tot de inschrijving? Wanneer en waar werd Jezus geboren? Wie was Herodes en wie waren de wijzen? Hoe zit dat met de ster van Bethlehem? Daarnaast schetst hij een treffend beeld van Jozef, Maria en de herders.

"En het geschiedde... " is een verrassend en boeiend boek over de historische achtergrond van het bekendste christelijke feest.

Dr. P.L. Maier is hoogleraar Oude Geschiedenis aan de Western Michigan University (VS)'.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maier, Paul (prof.dr.) - EN HET GESCHIEDDE ... De historische gegevens rond de geboorte van Jezus. Oorspr. titel: "The First Christmas". (Vert.: Dorienke de Vries) Maier, Paul (prof.dr.) - EN HET GESCHIEDDE ... De historische gegevens rond de geboorte van Jezus. Oorspr. titel: "The First Christmas". (Vert.: Dorienke de Vries) Maier, Paul (prof.dr.) - EN HET GESCHIEDDE ... De historische gegevens rond de geboorte van Jezus. Oorspr. titel: "The First Christmas". (Vert.: Dorienke de Vries) Maier, Paul (prof.dr.) - EN HET GESCHIEDDE ... De historische gegevens rond de geboorte van Jezus. Oorspr. titel: "The First Christmas". (Vert.: Dorienke de Vries) Maier, Paul (prof.dr.) - EN HET GESCHIEDDE ... De historische gegevens rond de geboorte van Jezus. Oorspr. titel: "The First Christmas". (Vert.: Dorienke de Vries) Maier, Paul (prof.dr.) - EN HET GESCHIEDDE ... De historische gegevens rond de geboorte van Jezus. Oorspr. titel: "The First Christmas". (Vert.: Dorienke de Vries)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.