Willem Glaudemans - Aanvullingen op Een cursus in wonderen

Schrijver:
Titel: Aanvullingen op Een cursus in wonderen
ISBN: 9789020282085
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat - Bevat aantekeningen met potlood / Paperback / 1ste druk / 2000 / 97 pagina's / Nederlands / 9789020282085
Prijs: € 28,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Aanvullingen op Een cursus in wonderen bestaat uit twee korte verhandelingen: Psychotherapie, doel, proces en praktijk en: Het lied van het gebed, vergeving, genezing.

Deze beide teksten werden korte tijd na Een cursus in wonderen op dezelfde wijze als de Cursus doorgegeven en neergeschreven. Ze bieden een specifieke toepassing van de principes van de Cursus ten aanzien van psychotherapie en gebed.

Psychotherapie geeft aan therapeuten en leken nieuwe inzichten in het wezen van therapie en haar relatie tot spiritualiteit. Het bespreekt o.a. de rol van de therapeut in het genezingsproces en de relatie van patiÙnt en therapeut en gaat zelfs in op praktische zaken als de kwestie van de betaling.

Het lied van het gebed werpt een nieuw licht op de belangrijke vraag waaruit het ware gebed bestaat. He begint bij wat wij denken dat gebed is en leidt ons stap voor stap naar nieuwe stadia van gebed. Tegelijkertijd wordt de nauwe verbinding van gebed met vergeving en genezing verduidelijkt en wordt onze blik ook in die opzichten verruimd.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Glaudemans - Aanvullingen op Een cursus in wonderen