Joke Lankester / Ko Lankester - De kringloop van het leven

Schrijver:
Titel: De kringloop van het leven
ISBN: 9789032506421
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij De Kern
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 3de druk / 2003 / 219 pagina's / Nederlands / 9789032506421
Prijs: € 44,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wicca is een natuurreligie waarin een Godin en een God worden vereerd. De Godin vertegenwoordigt de aarde, het voedende en vormgevende, maar ook de afbrekende kracht die de natuur terugbrengt tot een periode van rust en herstel. De God symboliseert de stuwende kracht die steeds opnieuw de cyclus van de natuur in gang zet. Deze Goden die de kringloop van het leven bewerkstelligen zijn, zoals in dit boek wordt getoond, terug te vinden in de oudste religies op aarde. Zowel de benaming Moderne Hekserij als Oude Religie zijn dus van toepassing op Wicca.
Joke en Ko Lankester zijn ingewijd in de Wicca, hebben de oorsprong bestudeerd en leiden een eigen Wicca-groep, Coven genaamd. In 'De kringloop van het leven' behandelen ze de belangrijkste facetten van de Oude Religie. De traditie, de rituelen, de (natuur)magie en de gang van zaken in een Coven worden gedetailleerd en boeiend beschreven. De traditie van Wicca blijkt niets met zwarte magie te maken te hebben, maar wijst naar een levenshouding waarin eerbied voor de kringloop van de natuur centraal staat.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joke Lankester / Ko Lankester - De kringloop van het leven