Fiona Hack - Zeeland

Schrijver:
Titel: Zeeland
ISBN: 9789490243289
Uitgever: Bola Editions
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 13,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Thrillers, reisverhalen, drama’s, intriges en anekdotes. Genoeg om kennis te maken met het talent van veertig auteurs die deel hebben genomen aan dit project. Tijdens het lezen kan het zijn dat u getroffen wordt door de verteltrant van een auteur. Achterin de bundel kunt u de biografie vinden waar eerdere publicaties vermeld staan. Zo kunt u een start maken met uw verzameling boeken van Zeeuwse bodem.
Fiona Hack (1972) heeft als hobby het schrijven van verhalen, gedichten en toneelstukken. Zolang de mens kan schrijven, schrijft hij, denkt ze. Er moeten dus nog meer mensen zijn, die net als zij, het leuk vinden om verhalen en gedichten te schrijven. Vanuit een behoefte om contact te krijgen met andere auteurs besloot ze een oproep in de media te plaatsen. Meer dan honderd auteurs hebben gereageerd. Professionele en amateurs, bekende Zeeuwen en Zeeuwen die bekend willen worden. Uiteindelijk is het werk van negenenzeventig auteurs gebundeld in een gedichten- en twee verhalenbundels. Een geslaagd resultaat van een spontaan project.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fiona Hack - Zeeland