Richard Dawkins - Kapelaan Van De Duivel

Schrijver:
Titel: Kapelaan Van De Duivel
ISBN: 9789025417642
Uitgever: Uitgeverij Contact
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 8,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Kapelaan van de duivel is een veelzijdig boek. Dawkins schrijft over zijn bewondering voor Darwins werk tegen de klippen van het geloof op, over de fouten van het jurysysteem in de rechtspraak, over zijn afkeer van postmodern relativisme en over vele andere onderwerpen.
Wat een boek zou een kapelaan van de duivel kunnen schrijven over de onhandige, verspillende, stompzinnige en afschuwelijk wrede werken van de natuur. Dit schreef Darwin in 1856 aan een vriend. Maar, hoe wreed en stompzinnig ook, willekeurig zijn de evolutionaire processen allerminst, zo laat Richard Dawkins zien in zijn even nuchtere als helder onderbouwde werk. Kapelaan van de duivel is een veelzijdig werk. Dawkins schrijft over zijn bewondering voor Darwins werk tegen de klippen van het geloof op, over de fouten van het jurysysteem in de rechtspraak, over zijn afkeer van postmodern relativisme en over vele andere onderwerpen. Dawkin's werk staat in het teken van gezond verstand; het is een verzameling onweerlegbare argumenten in gecompliceerde discussies. Bovendien vertegenwoordigen deze stukken een persoonlijker kant van Richard Dawkins. Wetenschap is voor hem 'levend plezier', en dat straalt ervan af.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Richard Dawkins - Kapelaan Van De Duivel