Roosmalen, Marcel van - Op pad met Pim Van Eindhoven tot Hilv

Schrijver:
Titel: Op pad met Pim Van Eindhoven tot Hilversum
ISBN: 9789059110700
Taal: Nederlands
Uitgever: Aspekt
Bijzonderheden: 2002 2e druk / paperback / 142 pag. / 205 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
'Dankzij Pim Fortuyns verbluffende optreden is de huidige verkiezingsstrijd nu al de spannendste uit de na-oorlogse geschiedenis. In februari kwam hij de Nederlandse politiek binnenstormen en overal waar hij verscheen, zorgde hij voor spektakel'.
Steeds was journalist Marcel van Roosmalen van HP/ De Tijd erbij. Zijn wekelijkse reportages, die door De Volkskrant zijn geprezen als 'verfrissend', zijn nu ook gebundeld onder de titel Op pad met Pim.
In een directe, onopgeschmukte stijl doet Van Roosmalen verslag van de opkomst van het fenomeen Fortuyn, van zijn val als lijsttrekker van Leefbaar Nederland, van zijn wederopstanding als lijsttrekker van de Lijst Fortuyn en van zijn verkiezingsoverwinning in Rotterdam. Ook als Pim drie taarten in zijn gezicht krijgt, is Van Roosmalen erbij, en merkt hij op dat er niet alleen slagroom, maar ook poep, pis en kots in het gebak is verwerkt. 'In de zaal hangt nu een naar geurtje', noteert de verslaggever.

Recensie(s)
De journalist Marcel van Roosmalen, werkzaam bij het opinieweekblad HP/De Tijd, maakte wekelijks reportages voor dit tijdschrift over de verkiezingsbijeenkomsten van Pim Fortuyn. De ster van deze politicus rees snel, totdat zijn gewelddadige dood hieraan plotseling een einde maakte. De verslagen van de bovengenoemde journalist werden gebundeld tot deze uitgave. Hij geeft impressies van de verkiezingsbijeenkomsten van Fortuyn in de periode van februari-mei 2002 in plaatsen zoals Eindhoven, Rotterdam, Noordwijk en nog andere. Veel aandacht schenkt Van Roosmalen aan de reacties van de assistenten van deze politicus en van het publiek, waarbij de humor niet ontbreekt. Deze prettig leesbare uitgave met enkele zwartwitfoto's, waarin diepgaande beschouwingen vrijwel ontbreken, is bestemd voor politiek geïnteresseerde lezers en degenen die om andere redenen belangstelling hebben voor dit kortstondige fenomeen.
Verder lezen

Koos Tak uit Zevenaar

zakelijk

Logo Koos Tak

Veel literatuur, filosofie, kunst en wetenschap voor den mensch.
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT (woorden vervliegen, het geschreven woord blijft)
Posttarieven 2024:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- 100 gram tot 2 kilo € 3,85
Pakketpost via postnl: € 7,70 (tot 10 kilo)
Verzending via DHL ook mogelijk.
Buitenland:
BELGIË: € 8,15 via DPD

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roosmalen, Marcel van - Op pad met Pim   Van Eindhoven tot Hilversum Roosmalen, Marcel van - Op pad met Pim   Van Eindhoven tot Hilversum Roosmalen, Marcel van - Op pad met Pim   Van Eindhoven tot Hilversum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Koos Tak

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Koos Tak
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekensalon Koos Tak
    Kamer van Koophandel nummer: 67601944
    NL001530193B08
  • Na uw bestelling ontvangen u en Koos Tak een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Koos Tak vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Koos Tak kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.