Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Vermeulen, Baptist - De uitdaging van het denken

Schrijver:
Titel: De uitdaging van het denken
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter
Bijzonderheden: 2002. Hardback met stofomslag. 1e druk. In nieuwstaat
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Stempel en naam op het schutblad, wat verkleuring van het papier, maar verder in nieuwstaat

De uitdaging van het denken biedt een zeer toegankelijke inleiding in de Westerse filosofie aan de hand van een thematische behandeling van de klassieke onderwerpen: kennistheorie, metafysica, ontologie, logica, wetenschapsfilosofie, ethiek, sociale en politieke filosofie en esthetica. Van elk onderwerp wordt helder uitgelegd wat het kernvraagstuk is, wat de historische context is en welke filosoof de belangrijkste bijdrage eraan heeft geleverd. Vervolgens wordt van elk thema de actuele context aangetoond, veelal aan de hand van een onderwerp uit de huidige maatschappelijke discussie (met als eindpunt de huidige 'internetdemocratie').
De uitdaging van het denken probeert de lezer ertoe aan te zetten zelf de praktijk van het filosoferen op zich te nemen en aan de hand daarvan doordachte opinies te formuleren over de zaken die hem of haar werkelijk raken. Door middel van kennis, maar vooral van toepassing ('Wat kan ik hier zélf mee?') en met als doel bewustwording en inzicht.
Verder lezen

Taalvakman uit Bodegraven

particulier

Logo Taalvakman

Gefeliciteerd. U heeft het beste boekwinkeltje gevonden voor bijzondere boeken, zoals gesigneerde exemplaren en boeken in eerste druk. Alles voor een schappelijke prijs met uitstekende service.
Veilig en direct betalen via iDeal is nu ook mogelijk.
Verzending binnen Nederland via DHL Parcel. Vaste prijs voor een brievenbuspakje € 4,50 en pakket naar uw huisadres in Nederland voor slechts € 6,25. Optioneel is verzending naar een DHL Servicepunt voor € 5,50 ook mogelijk op aanvraag. Vermeld dit gaarne bij uw bestelling. Verzending naar een Mondial Relay servicepunt in België vanaf € 6,25. Afhalen mogelijk in Bodegraven of Leiden. Bij bestelling van meerdere boeken tegelijk is korting mogelijk.
Controleer de spam map van uw e-mailbox, want regelmatig verdaagt daar een bericht van boekwinkeltjes of van DHL Parcel.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vermeulen, Baptist - De uitdaging van het denken Vermeulen, Baptist - De uitdaging van het denken Vermeulen, Baptist - De uitdaging van het denken