Altigraph - Altigraph, bergpassen & routes Zuid Frankrijk, (Alp

Schrijver:
Titel: Altigraph, bergpassen & routes Zuid Frankrijk, (Alpen)
ISBN: 9782903968045
Taal: Nederlands
Uitgever: Altigraph
Bijzonderheden: 1983, gebondenn, Heruitgave, Franstalig
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Voor de echte wielerliefhebber zijn de gidsen van Altigraph een must.
In verschillende delen worden passen beschreven en voorzien van hoogteprofielen, stijgingspercentages, kaartjes 1:200.000 en afstanden tot in het kleinste detail.
In den beginne bracht Altigraph gidsen uit, waarbij de profielen nog met de pen werden uitgetekend, voorzien van allerlei opmerkingen en kanttekeningen in schrift, met afstanden en beschrijvingen, zonder foto's. Dit is dus een collectors item.
Deze (retro) gids is een heruitgave uit 1983 van de originele gids uit 1905. Deze bestrijkt de Zuidelijke Alpen, grofweg het gebied tussen Valence, Avignon in het westen en Briancon, Nice in het oosten.
Verder lezen

Castellum uit Woerden

particulier

Logo Castellum

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Altigraph - Altigraph, bergpassen & routes Zuid Frankrijk, (Alpen) Altigraph - Altigraph, bergpassen & routes Zuid Frankrijk, (Alpen) Altigraph - Altigraph, bergpassen & routes Zuid Frankrijk, (Alpen)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Castellum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Castellum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Castellum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Castellum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Castellum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.