Frusch, Jos - De dirigent : Dertien Limburgse topmusici spelen

Schrijver:
Titel: De dirigent : Dertien Limburgse topmusici spelen o.l.v. Jan Cober ( incl. CD )
ISBN: 9789085960133
Taal: Nederlands
Uitgever: Mooi Limburgs Boekenfonds - 1e druk, 2006.
Bijzonderheden: Paperback met bbh CD., 196pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Dick Moors, een internationaal gevierd dirigent van blaasorkesten, staat voor de grootste uitdaging uit zijn carrière. Op hem rust de ondankbare taak harmonie Sint-Petrus uit zijn geboortedorp Hellenrade naar het wereldkampioenschap te leiden. Zijn grootste concurrent: harmonie Sint-Paulus uit eigen dorp.
Wanhopig door slechte ervaringen bij eerdere concoursen bedenkt hij een waanzinnig plan, waarvan hij zelf de uitkomst niet kan overzien. Het verhaal speelt tegen de achtergrond van het Mozart-jaar, waarop Moors zich voorbereidt met een groep studenten van het conservatorium.
DE DIRIGENT is een boek over de schoonheid van muziek, de waanzin van concoursen en de kracht van de liefde, met Mozarts Gran Partita als rode draad. //

Recensie(s) :
Dick Moors, een internationaal bekend dirigent, staat met zijn harmonieorkest Sint Petrus uit Hellenrade voor de uitdaging om het wereldblaasmuziek-concours in Kerkrade te winnen. Een extra moeilijke opgave omdat de belangrijkste concurrent de harmonie Sint Paulus is, eveneens uit Hellenrade. Het betekent voor Moors een belangrijke prestigeslag waarbij hij merkt dat ook andere dan muzikale factoren van invloed te zijn op de uitslag. Behalve dat hij zijn voortreffelijk orkest uitermate goed voorbereidt, kan hij het niet laten zich te begeven op het glibberige pad van 'de andere factoren'. Ook de vrouwenliefde gaat daarbij een rol spelen. Het een en ander leidt tot een uiterst spannend verloop van het concours. De muziek speelt in deze roman een aansprekende, grote rol, maar het verhaal heeft eigenlijk niet zo veel om het lijf, mede door de weinig beeldende stijl. Met een cd waarop Mozart's 'Gran Partita' wordt uitgevoerd door dertien Limburgse topblazers onder leiding van Jan Cober.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.