Ed van der Elsken, - Amsterdam! Oude foto's 1947-1970

Schrijver:
Titel: Amsterdam! Oude foto's 1947-1970
ISBN: 9789051542240
Taal: Nederlands
Uitgever: bruna special
Bijzonderheden: In heel goede staat, 2002, paperback, druk 2, 234pp.
Prijs: € 49,95
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Omslag heeft gebruikssporen, binnenwerk is als nieuw. Zie de foto's. Mijn Amsterdam. Mijn Amsterdammers'. Dat wilde Ed van der Elsken vastleggen, het liefst van lekker dichtbij. 'Mensen uit fatsoenlijke buurten, de Nieuwmarkt, de Jodenbuurt, de Pijp, Kattenburg. Mensen die nooit op de Apollolaan komen of op de Goudkust, nou ja misschien als melkboer, of als inbreker.'

Ed van der Elsken hield van reuring, van actie. Niet voor niets noemde hij Amsterdam 'mijn jachtterrein'. Hij fotografeerde demonstraties, de markt, de kermis, het verkeer. Maar ook werklui, rebelse jongeren en mooie meiden. En 'vuile knolsmerissen' die bij relletjes vaak hardhandig ingrepen. De foto's die hij tussen 1947 en 1970 in 'zijn stad' maakte bundelde hij in het fotoboek Amsterdam!, waarvan de eerste druk verscheen in 1979. Zijn vernieuwende en ontwapenende stijl maakten het boek tot een klassieker.
Verder lezen

Wil van Dorpe uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ed van der Elsken, - Amsterdam! Oude foto's 1947-1970 Ed van der Elsken, - Amsterdam! Oude foto's 1947-1970 Ed van der Elsken, - Amsterdam! Oude foto's 1947-1970 Ed van der Elsken, - Amsterdam! Oude foto's 1947-1970 Ed van der Elsken, - Amsterdam! Oude foto's 1947-1970

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wil van Dorpe

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wil van Dorpe
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wil van Dorpe een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wil van Dorpe vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wil van Dorpe kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.