Redfield James - 5 titels zie info

Schrijver:
Titel: 5 titels zie info
Taal: Nederlands
Uitgever: Forum / De Boekerij
Bijzonderheden: Prima staat, Wat verkleuring op de boekblokken, De prij voor 6 delen is 24 euro voor losse delen stuur even een berichtje
Prijs: € 24,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
# De Celestijne belofte,
In De Celestijnse belofte gaat de hoofdpersoon in de regenwouden van Peru op zoek naar een eeuwenoud manuscript. Dit kostbare boek voorspelt het lot van de mensheid en biedt op persoonlijk vlak juist diepe inzichten in wie je bent en waar je staat. Het bevat een schat aan wijsheid en machtige personen willen daarom de verspreiding van deze kennis tegenhouden om zo hun eigen posities in de hiërarchie veilig te stellen. Ondanks alle dreiging en tegenwerking zet de hoofdpersoon zijn zoektocht voort en met succes. Gaandeweg geeft het kostbare manuscript zijn geheimen een voor een prijs – aan de hoofdpersoon en aan de lezer.

#Het Celestijnse werkboek,
Deze gids geeft betekenis en uitleg aan dat wonderbaarlijke boek De Celestijnse Belofte en de kennis van de negen daarin beschreven Inzichten. Misschien is het voor jou net als voor ontelbare andere lezers een eye-opener geweest en heb je ontdekt hoeveel 'toevalligheden' er om je heen plaatsvinden. Of je hebt gemerkt dat er inderdaad energiestromen van de ene naar de andere mens kunnen vloeien. Dit zijn Inzichten zoals James Redfield die beschrijft. Maar wat is de waarde daar nu van? En waarin schuilt die verandering die je in je eigen leven voelt ontstaan. Het Celestijnse Werkboek biedt een handvat waarmee je deze prikkelende vragen kunt beantwoorden

#De Celestijnse visie,
In DE CELESTIJNSE BELOFTE bespreekt de auteur nu voor het eerst de historische en wetenschappelijke achtergronden van zijn opzienbarende ideeën. In dit boek gaat hij dieper in op het spirituele ontwaken dat zal bepalen hoe onze wereld er in het komende millennium uitziet. Redfield neemt de ontwikkelingen in de fysica en de psychologie tijdens de laatste honderd jaar onder de loep en laat zien dat de geschiedenis een heel belangrijke richting is ingeslagen. Zijn conclusie luidt dat een synthese tussen oosterse en westerse ideeën op handen is: spirituele én wetenschappelijke ontdekkingen zullen beide deel uitmaken van dezelfde ononderbroken ontwikkeling naar een betere wereld.

#Het tiende inzicht,
Het tiende inzicht is de roman die volgt op De Celestijnse belofte en begint in eeneeuwenoud en ondoordringbaar woud waarin het bladerdak een ware kathedraal vormt en waar fonkelende beekjes samenkomen in majestueuze watervallen. Het is een reis die voert door de poorten van nieuwe dimensies, langs herinneringen en ervaringen uit andere eeuwen, van lang voor onze geboorte, langs het hiernamaals waar de kennis van de menselijke bestemming wordt bewaard en gekoesterd. Het is een reis over spirituele wedergeboorte, over de ontdekking van intuïtie, synchroniciteit en visualisatie.

#Het Celestijnse werkboek bij het tiende inzicht,
Dit werkboek is een praktische gids bij het bestuderen van de wijsheid uit 'Het tiende inzicht'. Het biedt uitleg en bruikbare oefeningen die het begrip van de onderwerpen uit deze inspirerende roman verdiepen: herinneringen uit andere levens, de ontdekking van intuitie, de waarde van de visualisaties. Maar James Redfield laat vooral zien hoe je je persoonlijke missie kan ontdekken. Een ontdekking die je leven drastisch zal veranderen! Een onmisbare gids voor wie zich verder wil verdiepen in de uitdagende denkwereld van James Redfield en op zoek is naar een nieuw en inspirerend levensavontuur!
Verder lezen

TENC'S BOOKSHOP

particulier

TENC'S BOOKSHOP uit Reijmerstok

Logo TENC'S BOOKSHOP

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Redfield James - 5 titels  zie info Redfield James - 5 titels  zie info Redfield James - 5 titels  zie info Redfield James - 5 titels  zie info Redfield James - 5 titels  zie info Redfield James - 5 titels  zie info Redfield James - 5 titels  zie info

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij TENC'S BOOKSHOP

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met TENC'S BOOKSHOP
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en TENC'S BOOKSHOP een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van TENC'S BOOKSHOP vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • TENC'S BOOKSHOP kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.