Lindgren, Torgny - Het licht

Schrijver:
Titel: Het licht
ISBN: 9789023427483
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2007, paperback, gebruikssporen, stickerrest op cover, goed exemplaar
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Het licht speelt zich af in het dorp Kadis. Een boer ziet er sinds zijn jeugd steeds dezelfde vrouw in zijn dromen. Ze heeft ogen die dicht bij elkaar staan, een moedervlek op haar rechterwang en een spleetje tussen haar voortanden. De boer is ervan overtuigd dat zij echt bestaat en noemt haar Maria.
Laat in de herfst besluit hij naar de stad te reizen om haar te zoeken. Als hij haar niet kan vinden neemt hij een drachtig konijn mee terug dat hij de naam Maria geeft. De boer sterft nog diezelfde dag: het konijn is besmet met de pest. Slechts zes dorpsbewoners overleven de epidemie die vervolgens in Kadis uitbreekt. En dan begint de ellende pas goed. Want iedere overlevende probeert zich met leugens en bedrog bezittingen van de doden toe te eigenen. En hoe moet je met elkaar leven als iedereen liegt en chaos de natuurlijke toestand is geworden?
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lindgren, Torgny - Het licht Lindgren, Torgny - Het licht