Tim Krabbé - Gouden Ei

Schrijver:
Titel: Gouden Ei
ISBN: 9789035121232
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 34,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het Gouden Ei' is een psychologische thriller geschreven door Tim Krabbé. Het verhaal draait om de mysterieuze verdwijning van Saskia Ehlvest, de vriendin van Rex Hofman. Saskia verdwijnt tijdens een vakantie in Frankrijk op een benzinestation, en Rex blijft achter met onbeantwoorde vragen en een diep gevoel van verlies.

Jarenlang blijft Rex gefascineerd door de verdwijning van Saskia en zijn onvermogen om erachter te komen wat er met haar is gebeurd. Hij wordt geobsedeerd door het idee om de waarheid te achterhalen en besluit zijn leven te wijden aan het vinden van antwoorden.

Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Rex in contact komt met Raymond Lemorne, een ogenschijnlijk vriendelijke en charmante man. Lemorne beweert de sleutel te hebben tot het mysterie van Saskia's verdwijning. Hij vertelt Rex dat hij Saskia heeft ontvoerd en haar heeft opgesloten in een speciaal ontworpen kist, waarin ze langzaam is gestorven. Lemorne biedt Rex de kans om hetzelfde lot te ondergaan, zodat hij kan ervaren wat Saskia heeft doorgemaakt.

Rex wordt geconfronteerd met een hartverscheurende keuze: zal hij de kans grijpen om de waarheid te ontdekken en hetzelfde lot te ondergaan als Saskia, of zal hij weigeren en nooit de antwoorden krijgen waar hij zo naar verlangt?

'Het Gouden Ei' is een beklemmende en psychologisch meeslepende roman die de lezer meeneemt op een reis door de duistere krochten van de menselijke geest. Tim Krabbé weet de spanning op te bouwen door middel van subtiele hints en onverwachte plotwendingen. Het boek onderzoekt thema's als obsessie, schuld en de grenzen van menselijke moraal.

Krabbé's schrijfstijl is helder en meeslepend, waardoor de lezer zich gemakkelijk kan identificeren met de personages en hun worstelingen. Het boek is bekend geworden door de verfilming in 1988, genaamd 'Spoorloos', die eveneens veel lof ontving.

'Het Gouden Ei' is een boek dat de lezer op het puntje van zijn stoel houdt en hem laat nadenken over de donkere kanten van de menselijke natuur. Het is een meesterwerk van psychologische suspense dat zowel thrillerliefhebbers als literatuurliefhebbers zal aanspreken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tim Krabbé - Gouden Ei