Hassel, Sanneke van - Nest

Schrijver:
Titel: Nest
ISBN: 9789023454717
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2010, paperback, gebruikssporen, naam op voorblad, redelijk goed exemplaar
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Als de oudste dochter Julia zwanger raakt is de familie Van Wees in rep en roer. Achter smeedijzeren hekken en hoge heggen wordt naarstig een oplossing gezocht om de toekomst van Julia veilig te stellen. Gelukkig kent haar moeder de juiste mensen en houdt haar vader het hoofd koel. Intussen ziet haar zusje haar kans schoon en beleeft haar eerste liefde met de zanger van de band What if. Maar wat vermoedt de buurvrouw vanachter haar rododendrons? Wat adviseert de bevriende huisarts die verderop in de laan woont?



Zonder opsmuk laat Van Hassel zien dat academisch denkniveau en ruimdenkendheid lang niet altijd samengaan. Nest is een wrang-humoristische roman over keeping up appearances en de kunst van het snoeien.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hassel, Sanneke van - Nest Hassel, Sanneke van - Nest