Graaf, J. van der (dr.ir.) - DE NEDERLANDSE HERVORMDE KERK. Bel

Schrijver:
Titel: DE NEDERLANDSE HERVORMDE KERK. Belijdend onderweg 1951-1981-2001
ISBN: 9789043506717
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok Kampen z.j. (= 2003)
Bijzonderheden: Hardback, hardcover. Ingebonden, in blauwkleurige band, met opschrift (voorplat en rug). Met stofomslag. Pg's. 334. Conditie: zeer goed, best (als) nieuw; wel met wat potloodstrepingen.
Prijs: € 6,85 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Iets uit de inhoud van dit boek.
'De Nederlandse Hervormde Kerk wordt in haar kerkorde van 1951 aangeduid als Christus-belijdende volkskerk. Ze zou gaandeweg belijden, in gemeenschap met de belijdenis der vaderen, niet in strikte zin gebonden aan die belijdenis. Ze wist zich als Christus-belijdende geloofsgemeenschap gesteld in de wereld om Gods beloften en geboden voor alle mensen en machten te betuigen. In dit boek zijn de ontwikkelingen beschreven, die zich binnen de Hervormde Kerk sindsdien voordeden. In de titel is dat gaandeweg belijden aangegeven met belijdend onderweg. De weg van de kerk in haar belijden, in het apostolaat en in haar oecumenische activiteiten en relaties komt aan de orde. Een apart hoofdstuk is gewijd aan het Samen op Weg-proces, tot het jaar 1981. De periode daarna dient naar het oordeel van de schrijver separaat te worden beschreven, waarbij ontwikkelingen in de drie kerken, die in het SOW-proces betrokken zijn, gelijkelijk zouden moeten worden beschreven. In een epiloog is nog in kort bestek aangegeven hoe op de onderscheiden terreinen de Hervormde Kerk haar weg vervolgde tot 2001.
Een apart hoofdstuk is gewijd aan de hervormd gereformeerde sector, zoals die zich vooral in de kring van de Gereformeerde Bond heeft gevormd, omdat het in andere studies soms mankeert aan aandacht voor dit deel van de kerk maar ook omdat binnen de hervormd gereformeerde kring zich eigensoortige ontwikkelingen voordeden'.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Graaf, J. van der (dr.ir.) - DE NEDERLANDSE HERVORMDE KERK. Belijdend onderweg 1951-1981-2001 Graaf, J. van der (dr.ir.) - DE NEDERLANDSE HERVORMDE KERK. Belijdend onderweg 1951-1981-2001 Graaf, J. van der (dr.ir.) - DE NEDERLANDSE HERVORMDE KERK. Belijdend onderweg 1951-1981-2001 Graaf, J. van der (dr.ir.) - DE NEDERLANDSE HERVORMDE KERK. Belijdend onderweg 1951-1981-2001 Graaf, J. van der (dr.ir.) - DE NEDERLANDSE HERVORMDE KERK. Belijdend onderweg 1951-1981-2001 Graaf, J. van der (dr.ir.) - DE NEDERLANDSE HERVORMDE KERK. Belijdend onderweg 1951-1981-2001 Graaf, J. van der (dr.ir.) - DE NEDERLANDSE HERVORMDE KERK. Belijdend onderweg 1951-1981-2001

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.