J. Baneke - Waarom Vrouwen Zich Meer Schamen Dan Mannen

Schrijver:
Titel: Waarom Vrouwen Zich Meer Schamen Dan Mannen
ISBN: 9789035133648
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 11,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Schaamte is een gevoel waarmee veel mensen moeite hebben en dat ze het liefst _ uit schaamte? _ zouden vergeten. Veel patiënten hebben het met psychologen, psychotherapeuten en psychiaters over schaamte. Dikwijls begrijpelijk, omdat intense schaamte een enorme handicap kan zijn in het contact met andere mensen.
In Waarom vrouwen zich meer schamen dan mannen wordt met behulp van visies vanuit de psychologische praktijk, literatuur, filosofie, geschiedenis, cultuur en religie een beeld geschetst van deze, volgens Darwin, meest menselijke emotie. Er wordt gekeken naar de biologische verschillen, de functie of waarde van schaamte en of schaamte een lichamelijk of psychisch verschijnsel is.Uit wetenschappelijk onderzoek van de afgelopen twintig jaar weten we inmiddels dat er sterke verbanden zijn tussen een teveel aan schaamte en depressies, pathologische angst, eetstoornissen en nog tal van andere problemen. Omgekeerd zijn er aanwijzingen dat een gebrek aan schaamte leidt tot een grotere kans op egoïsme, geweld en crimineel gedragWaarom vrouwen zich meer schamen dan mannen geeft onder meer antwoord op de vraag of mannen echt schaamtelozer zijn dan vrouwen. Het doorbreekt taboes, is verhelderend en laat zien dat schaamte een psychologisch, sociaal en biologisch verschijnsel is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Baneke - Waarom Vrouwen Zich Meer Schamen Dan Mannen