Mari Hannah - Kate Daniels - Haar laatste verzoek

Schrijver:
Titel: Kate Daniels - Haar laatste verzoek
ISBN: 9789024599318
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 384 / Druk: / Art.nr. : d13506df-a5e8-49de-a071-8013972d3974 / Vindplaats: opslag
Prijs: € 21,99
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
Sommige slachtoffers laten aanwijzingen achter over hun moordenaars. Het vervolg op Capital Crime’s thriller van het jaar Spoorloos.

Haar laatste verzoek is het bloedspannende nieuwe boek van Spoorloos-bestsellerauteur Mari Hannah. Rechercheur Kate Daniels krijgt dit keer een ongewone aanwijzing; een van het slachtoffer zelf.

Een slachtoffer heeft een briefje achtergelaten voor de rechercheur die haar dood gaat onderzoeken. Het was wel het laatste wat Kate Daniels verwachtte te vinden op een plaats delict.

Een schreeuw om hulp
Het briefje bevat een laatste verzoek: ‘Zoek Aaron’. Maar is Kate op zoek naar een mogelijk tweede slachtoffer of een moordenaar?

Het aftellen is begonnen...
Kate volgt de aanwijzingen, maar haar tegenstander raakt door haar geobsedeerd en hij zal niet stoppen voordat hij krijgt wat hij wil. Lukt het haar Aaron te vinden voor het zover is?

Een tv-serie over Kate Daniels is in de maak bij het productiebedrijf van Stephen Fry.
Verder lezen

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mari Hannah - Kate Daniels  -   Haar laatste verzoek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oudefotoboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    RS internetboeken
    Kamer van Koophandel nummer: 30239404
    NL001925292B40
    http://oudefotoboeken.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.