Bethany Hamilton - Soulsurfer

Schrijver:
Titel: Soulsurfer
ISBN: 9789033818271
Uitgever: Ark Boeken
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bethany Hamilton was op haar dertiende al een van de beste junior surfers van het mooie tropische eiland Hawaï. Ze ging een veelbelovende carrière tegemoet, totdat ze in 2003 tijdens een surftocht plotseling werd aangevallen door een haai die haar linkerarm afbeet. Haar surftoekomst viel in duigen, maar Bethany vocht terug. Ze was 100% gemotiveerd om haar geliefde sport niet op te geven. Tien weken na het ongeluk stond ze weer op de surfplank en tegenwoordig doet ze weer mee aan surfwedstrijden.

Soul Surfer beschrijft haar verhaal met alle emoties. Na het dramatische voorval wil Bethany niet in een diep dal belanden. De tiener put veel kracht uit haar geloof in God en het lukt haar om haar gehavende lichaam te accepteren en zich weer onder de mensen te begeven. Gesteund door haar familie en vrienden werkt ze aan haar come-back op de surfplank en weet daarbij goed om te gaan met alle media-aandacht. Haar inzet wordt beloond als ze uiteindelijk weer het water op kan gaan en zo haar angst overwint.

Bethany heeft haar incompleet uiterlijk geaccepteerd en is een krachtig voorbeeld voor veel meisjes en vrouwen die met een lichamelijke handicap te maken hebben. Ze is voor haar doorzettingsvermogen in Amerika beloond met enkele aanmoedigingsprijzen.

Bethany's verhaal haalde in Amerika ruimschoots de media. Bovendien kreeg ze aandacht in onder andere the New York Times, The Oprah Magazine en in het magazine People.

Dit heftige onderwerp maakt Soul Surfer geschikt voor een breed christelijk en algemeen publiek. Van jong tot oud!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bethany Hamilton - Soulsurfer