Tolkien, J.R.R. - In de Ban van de Ring (De Reisgenoten, De twe

Schrijver:
Titel: In de Ban van de Ring (De Reisgenoten, De twee Torens, De Terugkeer van de koning, Aanhangsels)
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum (Utrecht)
Bijzonderheden: 1997, (tweede druk, na de herziene vertaling uit 1997), 1401pp., hardcover, ingebonden, uitstekende staat
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de Ban van de Ring bestaat uit:
Deel I: De Reisgenoten
Deel II: De Twee Torens
Deel III: De Terugkeer van de Koning
Appendices A-F

In de Ban van de Ring is het voortbrengsel van lange arbeid, waarbij het boek in wording soms lange tijd op de plank bleef liggen. Het resultaat mocht er dan ook zijn: Tolkiens heldenverhaal maakte hem in een klap de vader van de fantasy. Hij had een complete wereld geschapen, met een geogafie (inclusief een kaart), talen, volkeren, sprookjesachtige wezens en een eigen geschiedenis.

Het is een verhaal van een strijd tussen goed en kwaad,. Centraal in dit epos staat de Ring. Die kan over het lot van de wereld beslissen. En dat lot lijkt lange tijd rampspoed te brengen over de wereld. Maar de ring valt in handen van de Hobbit Bilbo. Maar hij is te oud om zelf mee te doen aan de strijd tegen de boze machten, die de ring nodig hebben om het kwaad te doen winnen.

Gandalf de Tovenaar speelt in de strijd tegen het kwaad ook een belangrijke rol. Hij is een leidende figuur voor de krachten die de Ring willen tegenhouden. het kwaad kan alleen maar worden tegengehouden als de ring wordt vernietigd. De Hobbit Frodo wordt aangewezen om dit tot stand te brengen. Hij brengt de Ring naar de Doemberg, middenin Mordor, het gebied van de duistere tovenaar Sauron. Omdat Bilbo te oud is voor de opdracht, gaat zijn erfgenaam Frodo op pad om zo de wereld te redden van de ondergang.

In de Ban van de Ring' is een groots verhaal over de tocht van Frodo en de strijd tussen goed en kwaad. Het verscheen in drie opeenvolgende delen en werd door Tolkien aangevuld door aanhangsels om zijn wereld te verduidelijken.
Verder lezen

Biblos Boeken uit Zwolle

particulier

Logo Biblos Boeken

BELANGRIJKE MEDEDELING - Van 24 april t/m 6 mei kan uw bestelling of vraag niet worden verwerkt. Ingekomen bestellingen en vragen zal ik na 6 mei zo spoedig afhandelen. Dank u voor uw begrip.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tolkien, J.R.R. - In de Ban van de Ring (De Reisgenoten, De twee Torens, De Terugkeer van de koning, Aanhangsels)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Biblos Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Biblos Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Biblos Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Biblos Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Biblos Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.