Carl Friedman - De grauwe minnaar

Schrijver:
Titel: De grauwe minnaar
ISBN: 9789028209008
Uitgever: Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In De grauwe minnaar bundelde Carl Friedman drie lange verhalen. In het titelverhaal wordt verteld hoe iemand door vijf mannen bevrijd moet worden uit de greep van een minnaar. In 'Heilig vuur' zien de ouders van Hans Levie machteloos toe hoe hun zoon, eens een doodgewone jongen uit een Nederlandse provinciestad, in een gewelddadige fundamentalist verandert. Het aangrijpende 'Stilstaan bij Bette' ten slotte verhaalt van een dochter die verscheurd wordt tussen de liefde voor haar stervende moeder en haar drang tot een onafhankelijk bestaan.

'Het bijzondere een schijn van algemene geldigheid geven, dat kan alleen een schrijver van het formaat van Friedman.' Aleid Truijens, de Volkskrant.

'In elk van deze drie verhalen is liefde een gevoel waar wijsheid voor nodig is. Het zijn verhalen die je niet meer vergeet.' Leo Oomens, Algemeen Dagblad.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.