Elizabeth Nobel - Zonder

Schrijver:
Titel: Zonder
ISBN: 9789044509328
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De verdwijning van Jack laat een spoor van vertwijfeling achter in het leven van drie vrouwen. Alle drie slaan ze in hun verlangen naar deze man los van hun dagelijkse bestaan. Zijn levensgezel, Marian, wordt teruggeworpen op haar verleden waarin ze haar tweelingdochters verloor. Zijn minnares, Natasja, wordt nog ingrijpender geconfronteerd met haar dementerende man. En Dominique, een zestienjarig meisje met een incestverleden, mist de man voor wie ze poseerde en door wie ze zich gesterkt voelde.

Elizabeth Nobel (1937) debuteerde in 1996 met de roman De Celesta. In 1998 verscheen haar roman Het talent, die vele malen moest worden herdrukt en die in het Duits en het Spaans is vertaald. In 2000 volgde het al even succesvolle Diamanten op mijn wang, een portret van een moeder die haar jeugd in Nederlands-Indiƫ doorbrengt, als dochter van een Nederlandse rechter. Het onderzoek in de familiearchieven inspireerde Elizabeth Nobel tot het schrijven van haar vierde roman, Land van zal.
Elizabeth Nobel werd geboren in Edinburgh. Ze begon op jonge leeftijd viool te spelen, en studeerde aan het conservatorium onder Davina van Wely. Later gaf ze vioolles en begon ze met schrijven.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.