Kegel, A., Schaafsma, A., Roosjen, S., Visser, P. - S.P.Q.R Hu

Schrijver:
Titel: S.P.Q.R Hulpboek 3 Latijn
ISBN: 9789492000033
Uitgever: Staal & Roeland B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 17,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
SPQR Latijn hulpboek 3 is een boek van Kegel, A.. ISBN 9789492000033

SPQR is de meestgebruikte lesmethode Latijnse Taal en Cultuur waarin de samenhang tussen taal en cultuur van de Romeinse wereld in acht overkoepelende thema’s centraal staat. SPQR Latijn sluit volledig aan op het examenprogramma LTC. Met SPQR Latijn bereiden leerlingen in de onderbouw van de gymnasiumopleiding zich zo effectief mogelijk voor op het zelfstandig lezen en vertalen van origineel Latijn in de context van de Romeinse wereld. SPQR Latijn is een doorlopende leerlijn van de onderbouw naar de bovenbouw. U kunt aan de slag met boeken, volledig digitaal of een combi. Er is nu ook een tweede herziene editie beschikbaar. Kijk voor meer informatie op https://staal-roeland.nl/spqr.

SPQR biedt grammatica in overkoepelende thema’s aan. Zo komen alle naamvallen van het zelfstandig naamwoord in het eerste thema direct na elkaar aan de orde. Met gerichte oefeningen krijgen leerlingen de nieuwe grammaticastof en woordenschat in de vingers. Er is een ruim aanbod aan oefeningen met een oplopend niveau waarin ook plaats is voor herhaling en extra oefening. In de licenties zitten de voorlezers, de uitlegvideo’s en de adaptieve oefensoftware.

Het tekstboek bevat de cultuurhistorische informatie en de Latijnse teksten. De hulpboeken bevatten grammatica-uitleg en -oefeningen, opdrachten bij de cultuurhistorische informatie, de Latijnse teksten en de teksten in vertaling.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kegel, A.,  Schaafsma, A., Roosjen, S., Visser, P. - S.P.Q.R Hulpboek 3 Latijn