Anna Karolina - Iedereen noemt me Loulou

Schrijver:
Titel: Iedereen noemt me Loulou
ISBN: 9789044623901
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 11,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer de dertigjarige, ambitieuze en aantrekkelijke Milou Naardop een baan krijgt bij het succesvolle productiebedrijf dogma ontmoet ze de ceo Michael Durfal. Milou raakt ondanks haar stabiele relatie totaal in de ban van deze charismatische man en wordt meegesleurd in zijn geheime wereld van fetisj, drugs en seksfeesten. Milou laat alles vallen wat haar ooit dierbaar was voor dit avontuur. Niemand weet van haar dubbelleven. Ze raakt vervreemd van haar vriend Mark, haar familie, collega's en vrienden. Wanneer Michael haar achterlaat om zijn eigen huwelijk te redden slaan de stoppen bij Milou door.
Iedereen noemt me Loulou is een sensationele, meeslepende erotische roman over het vinden van je seksuele grenzen. Geen vrouw zal onberoerd blijven bij deze pageturner.
Anna Karolina (1979) werd geboren in Polen en kwam op negenjarige leeftijd naar Nederland. Na het afronden van haar studie literatuurwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht besloot ze het schrijverschap te combineren met haar passie voor mode. Ze publiceerde columns voor het underground modemagazine Glamcult en is tegenwoordig onderdeel van het spannende lingeriemerk marlies|dekkers. Iedereen noemt me Loulou is haar zinderende debuutroman.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anna Karolina - Iedereen noemt me Loulou