Saudek, Jan - Chains of Love / Pouta Lasky

Schrijver:
Titel: Chains of Love / Pouta Lasky
ISBN: 9782365113861
Taal: Engels
Uitgever: Saudek.com
Bijzonderheden: absolute nieuwstaat!
Prijs: € 125,00
Verzendkosten: € 6,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Fotoboek Chains of Love / Pouta Lasky (2006) met werk van de Tsjechische fotograaf Jan Saudek. In dit groot formaat fotoboek (33,5x30cm) staan de bekende foto's van Saudek maar ook onbekend werk. Het boek bevat 240 pagina's en weegt bijna 2,5 kg. Bijgevoegde foto's van het binnenwerk zijn uit mijn eigen exemplaar.De foto's van de omslag zijn van het aangeboden exemplaar en nog in het (deels open) originele verpakkingsmateriaal.
Verder lezen

Fotografie uit Drachten

particulier

Logo Fotografie

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Saudek, Jan - Chains of Love / Pouta Lasky Saudek, Jan - Chains of Love / Pouta Lasky Saudek, Jan - Chains of Love / Pouta Lasky Saudek, Jan - Chains of Love / Pouta Lasky Saudek, Jan - Chains of Love / Pouta Lasky

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fotografie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Fotografie
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fotografie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fotografie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Fotografie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.