Fietje Vaas, Barbara Scheld - Organiseren van innovatie

Schrijver:
Titel: Organiseren van innovatie
ISBN: 9789023249191
Uitgever: Gorcum B.V., Koninklijke van
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bedrijven en instellingen wordt voorgehouden dat innoveren belangrijk is om te concurreren, om sneller, beter en goedkoper nieuwe producten en diensten te leveren en markten te veroveren. Maar waar haal je de ideeën, de creativiteit, de kennis en vaardigheden om te innoveren vandaan? Waar zit de innovatiekracht van organisaties?
Organisatie van innovatie bevat verhalen uit dertien bedrijven en instellingen die hun organisatie zo hebben georganiseerd, dat de innovatieve kracht van hun medewerkers effectief wordt benut en gestimuleerd.
Het innovatievermogen van deze organisaties wordt hierdoor blijvend verhoogd. Medewerkers leren meedenken over vernieuwing van processen, nieuwe producten, diensten en markten. En als ze eenmaal ervaren dat hun ideeën en kennis worden benut, blijven ze dat innovatieve gedrag vertonen.
Door je organisatie zo in te richten dat de competenties van medewerkers maximaal benut worden, creëer je een goed klimaat voor sociale innovatie.
Deze verhalen inspireren en stimuleren om in de eigen organisatie te zoeken naar manieren om innovatiekracht te benutten en versterken. Zo ontstaan sociale innovaties die ook nog leiden tot meer werkplezier!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fietje Vaas, Barbara Scheld - Organiseren van innovatie