M. San Giorgi - Vliegend naar het licht

Schrijver:
Titel: Vliegend naar het licht
ISBN: 9789020937626
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed - Eigenlijk als nieuw op deukje hoekje boven achter na.
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Marina san Giorgi heeft vijf jaar lang gevochten voor het leven en voor een groeiende aanvaarding van de dood. In die periode heeft ze honderden teksten en gedichten geschreven. Vijf jaar terug verscheen een eerste selectie uit deze indrukwekkende oogst onder de titel Een glimlach kwam voorbij. Het was een bundel die omwille van zijn directe, diep beleefde en uitdagende woorden onmiddellijk groot succes heeft gekend bij zieke en gezonde mensen, bij verplegers en artsen, tot troostende en angstige bezoekers, tot familie en vrienden.
In deze tweede bundel is een nieuwe keuze bijeengebracht. Opnieuw is het een hoopgevende bundel met vele teksten die dat tedere punt vinden waar leven en sterven elkaar raken.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.