Cees Zwart - De dageraad van de toekomst

Schrijver:
Titel: De dageraad van de toekomst
ISBN: 9789089591241
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 17,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
We maken de overgang naar een nieuw tijdperk mee. Boeiend, maar het voelt ook onbehaaglijk. Hypes volgen elkaar op, emotionele onrust is het gevolg en levens raken uit balans. Transitie is ingewikkeld: talloze vraagstukken vragen om aandacht en bovendien raken ze steeds meer met elkaar vervlochten. Bestaande verhoudingen verschuiven en als gevolg hiervan kunnen onevenwichtigheden ontstaan, die de stemming onder mensen gaan bepalen, waardoor onrust en onveiligheid de overhand krijgen. In de huidige transitie is de (wereld) economie het sleuteldomein voor cruciale beslissingen. De centrale keuze is ‘hebzucht of gedeelde soberheid’.
In tijden van chaos kunnen mensen - onder wie ook leiders – vaak niet meer duiden waar en wanneer de gevolgen van beslissingen opduiken. Het onverwachte is steeds vaker de regel. Dit stelt ons voor de opgave om ‘koers te zoeken’. Niet de moed om de koers te bepalen, maar om haar te laten ontstaan, wordt doorslaggevend.
Dit boek is een bundeling van twee essays die Cees Zwart in 2013 schreef: een over een wereld in transitie, het andere over transitie in het economische leven. De essays zijn aangevuld met een tekst over koerszoekend leiderschap. De drie teksten hebben gemeen dat ze niet geschreven zijn met de insteek van onmiddellijk praktische haalbaarheid, maar met het oog op het verruimen van onze horizon.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cees Zwart - De dageraad van de toekomst