R.B. Haas, Marie Arana - Door de ogen van de condor

Schrijver:
Titel: Door de ogen van de condor
ISBN: 9789059562417
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Met Latijns-Amerika als onderwerp en een vliegtuig als uitkijkpunt wist luchtfotograaf Robert Haas een adembenemend scala aan landschappen vast te leggen. Leunend uit de deuropening van helikopters en kleine vliegtuigen heeft Haas de dieren en patronen in het landschap gevangen die alleen van bovenaf te zien zijn: het gebarsten groene mozaïek van de moeraslanden in het Lago Ypoa Nationaal Park in Paraguay, geaccentueerd door een enkel rund; de kronkelende zijrivieren van de Carrenleufu in Argentinië; een verkreukeld laken van de witte duinen in de Ica-woestijn van Peru.
Dit oogverblindende boek biedt meer dan honderd foto’s die de tijdloze schoonheid van Zuid- en Midden-Amerika bezingen. Deze originele collectie, een uitstalling van messcherpe bergtoppen, weelderige jungles, kusten met zwermen vogels en meedogenloze woestijnen, is een overweldigende vlucht over heel Latijns-Amerika.
Verspreid tussen de foto’s staan korte, dagboekachtige overpeinzingen over de kunst van de luchtfotografie en de zorgen en problemen tijdens deze epische onderneming. Het voorwoord werd geschreven door Marie Arana, literair auteur uit Peru en genomineerde voor de National Book Award.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R.B. Haas, Marie Arana - Door de ogen van de condor