Eckhardt, Robert / Monique Stuut ( ANWB ) - Routegids Nordic Wa

Schrijver:
Titel: Routegids Nordic Walking
ISBN: 9789018024604
Taal: Nederlands
Uitgever: ANWB - 2006.
Bijzonderheden: Paperback met 50 wandelroutes, geïll., 112pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
50 Nordic Walking-routes in Nederland //

In deze gids staan 50 wandelroutes en uitleg over de techniek, materiaal, sportieve niveaus, opleidingen en trainingen. De routes zijn ingedeeld in drie niveaus: licht, gemiddeld en zwaar, aangeduid met wandelstokjes. Bij elke route staat aangegeven waar wat gedronken en/of gegeten kan worden. Ook het informatiepunt en de kenmerken van de ondergrond, padbreedte, het aantal te stijgen meters, het landschap, de duur en of de hond mee kan staat duidelijk aangegeven. Een duidelijke routekaart laat zien hoe de route loopt en waar de bezienswaardigheden liggen. Elke wandelroute wordt voorzien van een omschrijving over het boerenland, bossen en fraaie landgoederen. 50 speciaal voor Nordic walking geselecteerde routes verspreid door heel Nederland. Met speciale aandacht voor techniek. Alle routes zijn bewegwijzerd of gemarkeerd met routepaaltje. Actuele route-informatie op Nordicwalkingnet.nl //

Recensie(s) :
In deze gids staan 50 routes door geheel Nederland voor de liefhebbers van Nordic Walking, het wandelen met speciaal ontwikkelde stokken. Na een uitleg over de technieken met voorbeeldfoto's wordt aandacht besteed aan materiaal, sportieve niveaus, de organisatie Nordicwalkingnet.nl en opleidingen. Hierna worden de routes behandeld, te beginnen met het Orchideeënpad in het Lauwersmeergebied via het oosten en westen naar Zuid-Nederland met als laatste de Gerendalroute in Zuid-Limburg. Van elke route worden de bezienswaardigheden onderweg beschreven, aangevuld met een locatie- en een gedetailleerde wandelkaart. Verder is er informatie in de kantlijnen over het niveau, startpunt, informatieadressen, horeca en routekenmerken zoals ondergrond, padbreedte e.d. De routes zijn gemiddeld 10 km, duren enkele uren en zijn over het algemeen niet zwaar (de zwaarste zijn die met veel hoogteverschillen). Het gidsje heeft een overzichtskaart met alle routes en is geïllustreerd met kleurenfoto's van hoofdzakelijk wandelaars onderweg.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.