Blaauwendraad, J. - De leer tegen het licht

Schrijver:
Titel: De leer tegen het licht
ISBN: 9789058291837
Uitgever: Jongbloed, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2005, 157pp, paperback
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De verkondiging van het heil is een aangelegen punt binnen de gereformeerde gezindte. Over dit onderwerp lopen de meningen sterk uiteen. De auteur heeft eerder in Het is ingewikkeld geworden gepleit voor een nadere oriëntatie op Schrift en Belijdenis. Graag wil hij aansluiten bij het spreken van de Reformatie.
De auteur is dankbaar voor de goede ontvangst van die publicatie op het grondvlak van de gemeente. Desondanks is hij van mening dat andere wezenlijke elementen van het gereformeerd belijden ook voor het voetlicht moeten komen. De studie die nu wordt aangeboden gaat hierop in. In dit boek wordt nagegaan hoe het verbond en de belofte in de prediking bij de reformatoren hebben gefunctioneerd en welke gemeentevisie zij huldigen. Tegen die achtergrond wordt de leer van de Gereformeerde Gemeente getoetst aan de Bijbel en de Dordtse Leerregels.
Verder lezen

Japie's boekenzooi

particulier

Japie's boekenzooi uit Zwijndrecht

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Japie's boekenzooi

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Japie's boekenzooi
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Japie's boekenzooi een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Japie's boekenzooi vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Japie's boekenzooi kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.