Kingsbury, Noël - Piet Oudolf Landschap in Landschap

Schrijver:
Titel: Piet Oudolf Landschap in Landschap
ISBN: 9789089892850
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2011, 280pp, paperback
Prijs: € 79,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
LANDSCHAP IN LANDSCHAP PIET OUDOLF.

IN DIT MARKANTE BOEK STAAN 23 VAN PIET OUDOLF'S MEEST PRESTIGIEUZE EN TOONAANGEVENDE PROJECTEN CENTRAAL. VAN RELATIEF KLEINE PRIVÉ-TUINEN TOT ZEER GROTE PUBLIEKE RUIMTEN OVER DE HELE WERELD, WAARONDER DE SPRAAKMAKENDE HIGH LINE EN BATTERY PARK IN NEW YORK, DE LURIE GARDEN IN CHICAGO, DE TUINEN VAN ROYAL HRTICULTURAL SOCIETY IN WISLEY, EN ZIJN EIGFEN TUIN IN HUMMELO WAAR STEEDS WEER NIEUWE IDEEËN WORDEN UITGEPROBEERD.

282 PAGINA’S
Verder lezen

MAISON DES LIVRES

particulier

MAISON DES LIVRES uit 's-Hertogenbosch

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kingsbury, Noël - Piet Oudolf Landschap in Landschap Kingsbury, Noël - Piet Oudolf Landschap in Landschap Kingsbury, Noël - Piet Oudolf Landschap in Landschap Kingsbury, Noël - Piet Oudolf Landschap in Landschap Kingsbury, Noël - Piet Oudolf Landschap in Landschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij MAISON DES LIVRES

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met MAISON DES LIVRES
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en MAISON DES LIVRES een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MAISON DES LIVRES vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • MAISON DES LIVRES kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.