Huibers , Jaap - Gezonde zwangerschap

Schrijver:
Titel: Gezonde zwangerschap
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Over noodzakelijke voedingsstoffen die veel zwangere vrouwen in deze tijd tekort komen

Het is een misvatting te denken dat een zwangerschap die zonder 'medische problemen' verloopt ook een 'gezonde' zwangerschap is. Ook in wetenschapskringen begint het langzaam duidelijk te worden dat een zwangere vrouw misschien toch wel iets 'extra's nodig heeft. Voor een goede ontwikkeling van de foetus is van vitaal belang dat de moeder voldoende vitamine B, magnesium, zink en kalk binnenkrijgt. Via de voeding lukt dat tegenwoordig niet meer. Met name zink en magnesium spelen een sleutelrol bij de vorming van bepaalde enzymen. Niet zomaar neemt het verschijnsel 'allergische kinderen' de afgelopen vijfentwintig jaar schrikbarend toe. Allergieën ontstaan in veel gevallen ten gevolge van enzymtekorten. In dit boekje probeert Jaap Huibers op de hem bekende wijze, dus stap-voor-stap, logisch en duidelijk aan te geven wat een zwangere vrouw aan extra's kan gebruiken, zodat er niet alleen een medisch probleemloze zwangerschap is, maar ook nog een heel 'gezonde zwangerschap'. De afgelopen twaalf jaar heeft de auteur in zijn praktijk voor natuurgeneeskunde vele zwangerschappen mogen begeleiden met voedingsadviezen, suppletie-adviezen enzovoort. Het is vooral deze praktische ervaring, veelal opgedaan in goede samenwerking met gynaecologen en huisartsen, waarin de auteur de lezer wil laten delen, in het belang van de zwangere vrouw en haar kind. Een boekje dat iedere aanstaande moeder zou moeten lezen

NIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Huibers , Jaap - Gezonde zwangerschap Huibers , Jaap - Gezonde zwangerschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.