N. Alexander Centurio - De ware voorspellingen van Nostradamus

Schrijver:
Titel: De ware voorspellingen van Nostradamus de wonderbaarlijk juiste profetieën van de 16de eeuwse ziener ook over onze tijd en toekomst!
ISBN: 9789021517148
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: Goed, 1992, Paperback, 288p
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Michel de Nostre-Dame, beroemd geworden als Nostradamus, werd in het begin van de 16e eeuw in Saint-Rémy in de Provence geboren. Als arts werd hij befaamd door zijn effectieve bestrijding van de pest die in zijn tijd als een gesel door Europa ging. \nNog groter werd zijn roem door zijn onfeilbare voorspellingen, waardoor hij in hoog aanzien bij het toenmalige Franse vorstenhuis kwam te staan. Hij voorzag niet alleen de Franse Revolutie, de twee wereldoorlogen en de atoombom, maar zoals de lezer zelf kan vaststellen stelde hij ook het eind van de starre communistische overheersing in de Sovjetunie vast. Sterker nog, hij voorzag ook de oorlog in de Perzische Golf! Zijn voorspellingen gaan door tot in de 21e eeuw!\nOmdat profeten voorzichtig dienen te zijn met hun uitspraken legde hij zijn voorspellingen vast in mysterieuze vierregelige kwatrijnen. Met dit onthutsende en onthullende boek is de eminente Nostradamuskenner dr. Alexander Centurio er in geslaagd vele van zijn mysterieuze uitspraken voor de mens van deze tijd te ontraadselen.
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N. Alexander Centurio - De ware voorspellingen van Nostradamus de wonderbaarlijk juiste profetieën van de 16de eeuwse ziener ook over onze tijd en toekomst!