Hawking - Heelal - Hawking

Schrijver:
Titel: Heelal - Hawking
ISBN: 9789035110069
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In Het heelal konden miljoenen lezers op aarde kennismaken met de ideeën van de briljante theoretisch natuurkundige Stephen Hawking. Met Het universum, een rijk geïllustreerde, gelijktijdig in vele talen verschijnende prachtuitgave, richt Hawking zich opnieuw tot het lezerspubliek om de voornaamste wetenschappelijke ontdekkingen en de daarmee verbonden vragen uit de periode sinds het verschijnen van zijn unaniem geprezen eerste boek, toe te lichten.
Stephen Hawking, die beschouwd mag worden als een van de meest invloedrijke denkers van onze tijd, heeft een symbolische status bereikt, niet alleen omdat zijn ideeën zo gewaagd zijn, maar vooral ook door de heldere manier en de geestigheid waarmee hij ze weet uit te leggen. In dit nieuwe boek neemt Hawking ons mee naar de grenzen van de theoretische natuurkunde, waar de waarheid dikwijls vreemder is dan de fantasie, en hij slaagt erin de leek vertrouwd te maken met de mechanismen die het reilen en zeilen van het universum bepalen. Hawking is niet de enige theoretisch natuurkundige die op zoek is naar de graal van de natuurwetenschappen – de ongrijpbare theorie van alles, die de grondslag van de kosmos vormt. In zijn toegankelijke stijl vol kwinkslagen laat hij ons deelnemen aan de ontdekkingstocht naar de geheimen van het universum – van superzwaartekracht tot supersymmetrie, van kwantumtheorie tot M-theorie, van holografie tot dualiteit. Hij voert ons tot aan de ongekende grenzen van de wetenschap waar wellicht een supersnaartheorie of p-branen de uiteindelijke oplossing voor het probleem kunnen leveren. En hij verschaft ons toegang achter de coulissen van een van de opwindendste wetenschappelijke avonturen, waarbij hij probeert ‘Einsteins algemene relativiteitstheorie te combineren met Richard Feynmans idee van de beschrijving van alle mogelijke levensgeschiedenissen van verschijnselen, om aldus alles wat er in het heelal gebeurt te kunnen formuleren’.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hawking - Heelal - Hawking