Grun , Anselm - Tot we elkaar in de hemel terugzien

Schrijver:
Titel: Tot we elkaar in de hemel terugzien
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
* Een troostend en bemoedigend boek voor allen die een dierbaar iemand hebben verloren
Afscheid nemen van een geliefde is pijnlijk. Ook al zeg je nog zo vaak dat zijn of haar dood niet onverwacht kwam, dat hij of zij een mooie dood heeft gehad, de pijn van het afscheid blijft. Je moet die pijn verdragen en uithouden. Je kunt niet meer met de geliefde persoon praten zoals tijdens die vele goede gesprekken. Je kunt hem niet meer in de ogen zien, je zult hem nooit meer omarmen, zijn huid niet meer voelen. Hij zal er niet zijn, wanneer je je alleen voelt, als je tegen hem aan zou willen leunen. De kamer waarin hij heeft gewoond, is leeg.
Het woord 'afscheid' is verwant met 'scheiden'. Er was zoveel waardoor je met deze geliefde mens verbonden was. Je was in veel dingen met elkaar vergroeid. Nu is hij van je afgenomen. Het is alsof een stuk van je eigen leven, van je eigen hart is verdwenen.
Veel mensen die treuren, hebben het gevoel dat door de dood van de geliefde de grond onder hun voeten is weggeslagen. Nu is alles zinloos. Ze zitten vast in hun eigen verdriet, in een zee van tranen.
Vanuit zijn persoonlijke ervaringen als zielzorger en als psycholoog kent Anselm Grün dit verdriet, deze pijn. Hij schreef er een troostend en bemoedigend boek over, hij wijst in het donker van de nacht de weg naar het licht.

NIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grun , Anselm - Tot we elkaar in de hemel terugzien

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.