Robert Kaplan - Op kop met de Balanced Scorecard

Schrijver:
Titel: Op kop met de Balanced Scorecard
ISBN: 9789025423032
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - hardback met losse stofomslag vrij van aantekeningen of ezelsoren Boekblok licht verkleurd
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe motiveert u uw medewerkers zo dat zij de missie van het bedrijf uitvoeren? Hoe kunt u individuele, organisatorische en multidepartementale initiatieven zo op elkaar afstemmen dat u nog beter aan de wensen van uw klant tegemoet kunt komen?
In dit boek leest u hoe u met de balanced scorecard op een evenwichtige manier de energie, de vaardigheden en de specifieke kennis die uw medewerkers bezitten, kunt richten op lange-termijndoelstellingen.
In Op kop met de balanced scorecard leggen de auteurs duidelijk uit hoe u dit nieuwe managementinstrument kunt opzetten en in praktijk kunt
brengen. Met de balanced scorecard worden vier categorieën gemeten: financiële prestaties, kennis van de klant, interne bedrijfsprocessen en innovatie en kennisontwikkeling. Uw bedrijf is vervolgens in staat te investeren op de lange termijn — in klanten, in medewerkers, in productontwikkeling en in nieuwe systemen — in plaats van zich te richten op snelle resultaten op de korte termijn.
Het boek is gelardeerd met voorbeelden van bedrijven die de balanced scorecard al toepassen, zoals Sears, Roebuck and Company, Mobil OiI Corporation en CIGNA Property and Casualty. In Nederland adviseert organisatiebureau KPMG Management Consultant over de balanced scorecard.

Robert S. Kaplan bekleedt de Arthur Lowes Dickinson-leerstoel voor Accounting aan de Harvard Business School. David P Norton is president-directeur van Renaissance Solutions, Inc. Beide auteurs schreven inleidende artikelen over de balanced scorecard in Harvard Business Review.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.