Coline Jongerden - Voorbij Adhd

Schrijver:
Titel: Voorbij Adhd
ISBN: 9789060306406
Uitgever: de Driehoek
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) is een vorm van gedrag die vaak slopend is, zowel voor het kind met deze symptomen als voor zijn omgeving.

Voorbij ADHD biedt een aanpak voor de kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren, overactief en zeer impulsief zijn. Daarvoor worden principes uit de westerse en de Chinese geneeskunde bijeengebracht en gebundeld tot de ICCM, de Integrated Child's Core Method.

VoorbijADHD bespreekt de ICCM aan de hand van de vier kernpunten, te weten voeding, benadering/omgeving, massage en (speelse) oefeningen. Bij elk van deze punten is respect en plezier een vanzelfsprekendheid. Het uiteindelijke doel is een goede lichamelijke conditie, emotionele stabiliteit en verbetering van het leergedrag.

Voorbij ADHD is uitermatie praktijkgericht en biedt zo ouders en betrokkenen maar ook therapeuten en leerkrachten de mogelijkheid op eigen kracht een kind voorbij ADHD te helpen.

Coline Jongerden is ergo- en shiatsu-therapeute. In haar praktijk behaalde ze met de ICCM-methode die zij ontwikkelde, opvallende resultaten
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coline Jongerden - Voorbij Adhd